logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Berlinisch

berlin1

 

Åh vet ni. Nu när vi var i Berlin turistade jag för första gången i denna underbara stad. Om ni planerar in en resa i vår/sommar kan jag tipsa er om att båt-tripperna är härligare än man kan tro! Dessutom får man höra en massa historia osv vilket är väldans kul tycker jag.

Vi hade ju oerhörd tur med vädret, därav passade vi på att bege oss ner till floden för att köra en riktig turistdag.

berlin2

I Stockholm ogillar jag nybyggen, i Berlin älskar jag dem. Tycker de är så oerhört häftiga och ”out of the box” till skillnad från de här hemma.

berlin6 berlin5

Kolla dessa ovan samt byggnaden under t.ex. Känns lite Miami, iaf de vita, tycker ni inte?? Titta på den där balkongen, ett innertak på 6-7 meter. Since when har vi sådana byggen i Sverige? Inte alls nä :-).

berlin4 berlin3

Sen vet ni ju att mitt hjärta bultar alldeles extra för gammal arkitektur, jag längtar sanslöst mycket efter resan till Italien i Juni, det ska bli SÅ fantastiskt. Jag måste ta med mig x antal minneskort känner jag… kan bli en hel del bilder 🙂

//Sarah

blogstats trackingpixel
4 Comments
 • 4 maj, 2016

  Wow!! Vilka häftiga bilder över Berlin. Aldrig varit där faktiskt men får ta mig dit helt enkelt.

  Hoppas du får en skön onsdag! KRAM

  http://www.fbyelin.se
  @fashionbyelin

 • 5 maj, 2016

  Beautiful pleace!
  Geetings from Poland!
  http://fotmagstyle.blogspot.com/

Leave a Comment:

Instagram Feed