logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sallads-perfektion

dine1 dine2

Fick ett sådant sug efter en god, matig sallad ikväll, och detta blev resultatet. Till den grillades halloumi och marinerad zucchini :-). Har jag förresten berättat att jag försöker odla zucchiniplantor här hemma? Går förvånansvärt bra, de har vuxit tills sig rejält under de senaste 2 veckorna, från början små frön, nu nästan 2 dm höga :-). Målet är ju att bli smått självgående under sommarhalvåret. Ok, det är kanske lite väl optimistiskt men vi båda tycker att det är så kul att odla och de är ju en fröjd för både smaklökar och ögon.

Åter till middagen. Jag kokade quinoa, gröna linser och kikärtor. Hällde av vattnet och lät svalna. Hade sedan i hackad lök, persilja, basilika, valnötter, pinjenötter och gojibär. En salig blandning inte sant? Till detta en dressing på olivolja, dijonsenap, färsk vitlök, ekologisk salladskrydda (italiensk), äppelcidervinäger, salt och peppar. 

Så enkelt, så grönt och så gott.

Middagstips <3.

__________

Tonights beautiful dinner :-). Salad with quinoa, green lentils, chickpeas, onions, parsley, basil, walnuts, pinenuts and gojis. To this a dressing made out of olive oil, apple cider vinegar, fresh garlic, eco italian salad-herbs, salt and peppar. So easy to make and tastes wonderful. We served it together with grilled, marinated halloumi and courgettes. Bon appétit!

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed