logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Min Tisdag Hemma

sarah_grunden_11

För första gången på länge har jag hela 2 dagar i sträck kunnat bo i mjukiskläder… Har fortfarande oerhört mycket jobb att göra men det kan skötas hemifrån. Min absoluta favoritplats. Herregud vad jag älskar vårt hem…

_______________

2 days in a row Ive been able to live in sweats. That hasnt happened for a while :-). I have a lot of work to do but at the moment Im able to manage it all from home. Love it. My favourite place <3.

mon

Har ni sett så fin min monstera har blivit här hemma? Hon har fått nya blad, alldeles lysande ljusgröna, stor skillnad från de lite äldre bladen som har en djup grön färg. Vi har planterat om de flesta växterna här hemma nu, så nu får de växa till sig ordentligt i större krukor. Hoppas verkligen att vi kan få dem att överleva, sprayar vatten på dem dagarna i ända :-). Receptet heter fukt har jag hört ;-). Monstera är faktiskt en rätt så lättskött växt, och ni vet ju alla hur vacker den är. Sen något år tillbaka har den ju blivit oerhört populär i inredningssammanhang. Tänk bara på att den ej trivs under 18grader och behöver mängder med vatten och fukt.

______________

Have you seen how pretty my monstera is now? Shes growing new leaves! They are light, bright green, quite different from the ”older” ones that have a dark green colour. So, so pretty. Almost all our plants have got new, big pots now, so hopefully they are all able to grow big and old :-).

pi

Plöjde Spotify idag och har en STOR mängd ny musik att lyssna på. Blev så inspirerad igår så musikletandet fick fortsätta idag. Hoppas på att kunna komponera en del vackra toner i kväll.

Hoppas ni har haft en fin tisdag <3

Kram på er

_____________

Ive been hunting down A LOT of new music on Spotify. Got so inspired yesterday so I continued today :-). Hope to compose some lovely new tones tonight.

xo

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed