logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Vase

vas

Med tanke på att fokus har legat på att skaffa träd och stora plantor hit hem har jag totalt glömt bort snittblommor. Jag lägger ofta ner rätt mycket tid på att plocka ihop en alldeles egen bukett hos antingen blomsteraffär eller blomsterstånd, men nu fick det bli enkla liljor ifrån Ica :-). Fungerar alldeles utmärkt det med.

Fina, påkostade vaser i all ära, men 2 av mina favoriter är dessa. Båda går på en spottstyver jämförelsevis med till exempel en Svenskt Tenn (som jag älskar herregud, men dessa är lite snällare mot plånboken).

vas2

Bollen i glas finner ni här (finns i 2 storlekar), och den i mässing här (finns i 3 storlekar) <3. Budgettips!

//Sarah

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed