logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Green Kitchen Stories

gk1

Jag antar att många av er redan har hört talas om Green Kitchen Stories :-)? Denna vegetariska matblogg drivs av paret Luise och David, och de har även släppt dessa 2 underbara böcker!

gk2

Inte nog med att David är en fantastisk fotograf (vilket bidrar till att alla matbilder är en fröjd för ögat), recepten är verkligen så där löjligt goda också. Och vegetariska, givetvis. Kan inte bli så mycket bättre.

gk3

Böckerna är perfekta att ge bort i present, till någon man tycker om eller till sig själv <3.  Mina står väldigt fint här i köket. Tips!!

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed