logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ryska Posten Skafferi

rp1

Gissa storleken på mitt smile när det i morse ringde på dörren och Ryska Posten står där för att leverera denna frukost! Ballonger, kaffe, blommor, mackor, chiagröt, smoothies, en massa mums till skafferiet, frukt, ja ni ser ju själva.

Deras nya tjänst/avdelning, Ryska Posten Skafferi är verkligen perfekt om man vill ha frukost levererad till kontoret. Jag är, som ni vet, väldans kräsen när det kommer till mat och jag kan ärligt säga att denna var hur god, fin och fräsch som helst. Man skräddarsyr alldeles själv, t.ex om man vill ha ekologisk eller ett mer billigt alternativ.

rp2

Även Harry blev nöjd :-).

rp3

Jag tycker att det är fantastiskt att de, som alltid, använder sig av elbilar när de levererar, och här skänks även all den mat som blir över till Sociala Centret. Helhets och hållbarhetstänk. 

rp5 rp6

Det blev frukost till frukost/lunch/middag idag :-). Ha en fin om än lite regnig fredag hörni!!

I samarbete med Ryska Posten Skafferi

//Sarah

blogstats trackingpixel
1 Comment
  • Ryska Posten Skafferi
    Svara
    30 maj, 2016

    Härligt att du gillade vår frukost! 🙂 Ha en fortsatt fin dag Sarah! / Gänget på Skafferi

Leave a Comment:

Instagram Feed