logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Chat Qui Rit

mat1mat2 mat3

Ett starkt restaurangtips kommer lastat till alla er som ska till Venedig! Chat Qui Rit (länk här). Ljuvlig italiensk mat med en lite högre prislapp. Drack det godaste vita vinet på länge och pastan var inte heller att leka med kan jag lova… för att inte prata om deras capresesallad… eller osttallrik… mmm. Jag fick även Trattoria Alla Rivet rekommenderat för mig, det ska vara ett litet, genuint ställe, tänk ”mormor står i köket och lagar mat” känslan. Dessvärre hann vi ej förbi där men det får bli nästa gång <3.

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed