logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ljuvligt på Rusthållaregården i Arild.

arild12 arild11

Dessa bilder gör mig så glad… Jösses vad kär jag är i min familj alltså, saknar dem redan.

Om ni är i Arild kan jag varmt rekommendera er ett besök på rustika Rusthållaregårdens (anno 1675) takterass, ser ni utsikten? Tänk den i kombination med ett gott glas rosé och färska räkor med aioli… precis så var det sista kvällen i Skåne. Ljuvligt.

arild13 arild14 arild16 arild17

Strax innan solnedgång var det jag som lämnade bordet och sprang ner till hamnen för att fånga solen innan den skulle gå och lägga sig för sova. Där och då stannade tiden. Harmoni, lugn, skönhet. Jag frågade mig många gånger under resan varför man tror att man måste åka utomlands för att uppleva kvällar som dessa. Svensk sommar är ju det vackraste som finns. 

arild18 arild19 arild21

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed