logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Antique At Home

hemÄntligen har jag fått hem denna ”lampa” ifrån mor och far. Dess historia är faktiskt rätt fantastisk… Ni vet ju hur mycket jag älskar gamla, antika ting? Denna har stått i oerhört vackra matsalar, på enorma matbord med ett jääätteljus i (ja den är omgjord :-)), från 1700talet ca om jag har förstått allt rätt. Ni förstår ju… Jag är så lycklig över denna vackra skapelse. Unik.

Så nu bor den i vårt tv-rum,  inte lika exklusivt som på ett slott då kanske, men den har funnit sig väl till rätta där på en hög av Vogue får jag väl ändå säga.

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Katarina
    Svara
    10 augusti, 2016

    I cannot imagine the feelings you have in this room. Magical place! You have an excellent taste!

Leave a Comment:

Instagram Feed