logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Art Deco Dille

artdeco

 

 

Jag har fått total dille på Art Deco (kommit i perioder under de senaste åren), nu framförallt badrum. Jag menar, kolla dessa bilder? Vackra i färg för att inte prata om form… Wow. Jagar nu som en toka efter denna typ av ”kakel”, någon som kan tipsa om vart det går att få tag på? Tack på förhand :-).

 

För övrigt njuter vi av sista kvällen här i fjällen, i morgon är det dags för stan igen. Kommer att komma hem några timmar innan Guldknappen, så det blir att ta ett SNABBT beslut kring vad jag ska ha på mig, ta emot tjejjerna för en drink, sen hoppa in i en taxi till Grand Hotel. Omställningen från leriga skor, skitigt hår, och vandrarkläder till smoking… mmm får se hur det går. Sa någon skönhetssömn? Borde lägga mig snart… I vanlig ordning är jag slut efter dagens strapatser uppe på fjället, men det vet ni ju redan. Ska sluta tjata om det nu haha. Hoppas ni mår bra.

Natti.

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed