logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

I kvarteret

bacaro3

 

När jag bodde vid Odenplan gick jag mer än gärna ner till Wasahof för middag, speciellt efter en lång arbetsdag när jag inte orkade laga middag hemma själv.

Kvarterskrogar, det är något speciellt med dem. Nu bor vi ett stenkast ifrån Nytorget, därav måste jag säga att vi är bortskämda med de ovannämnda.

En av mina favvisar är i alla fall Bacaro som ligger tvärs över gatan från oss. Italienskt, fantastiskt god mat. En bruschetta med ett glas rött gör liksom vilken afton som helst, och det var precis vad jag behövde i kväll. Om ni inte har varit där kan jag lova att det är värt ett besök.

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed