logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Women in Chanel

chanel1

 

 

To have captured the intensity of these women that have all been sculptured by the wind blowing from the top of the Carpathian Mountains thru the great Hungarian plains, has been a truly inspiring fashion journey

 

 

Senast jag var inne på NKs bokhandel fann jag denna dyrgrip. Givetvis föll jag som en fura… Fotograf-duon Ingela Klemetz-Farago och Peter Farago har tidigare släppt ”Northern Women in Chanel” och nu alltså denna. Jag gillar allt med dessa bilder, stylingen, färgerna, känslan, makeuperna, allt.

 

 

chanel2 chanel3chan14

 

 

Något som jag verkligen uppskattar och gillar är att denna bok endast finns i 700 exemplar, varje bok är givetvis numrerad.

 

 

chanel4chan13 chan9chan11chan12

 

 

Min absoluta favoritmodell i boken är Andreea Diaconu som ni ser på bilden ovan. Slående vacker.

 

 

chan10

 

 

En makalöst fin julklapp till den som gillar fotokonst och Chanel <3. Eller som en present till sig själv. Den ligger väldigt fint här hemma på soffbordet <3.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed