logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Drink your greens

gm

 

 

Drink your greens. Det är det främsta tipset hälsogurun Kris Carr ger sina läsare. Om ni inte har en slowjuicer där hemma så tycker jag att ni ska gå och införskaffa en, alternativt sätta den högst upp på julklappslistan! Nästan var morgon numera står G vid juicepressen och nu under grönkålstider fylls kylsåpet till största delen av gröna blad. Jag överdriver faktiskt inte :-). Grönkål tar en jäkla plats i vår kyl för tillfället men samtidigt behövs det en HEL DEL för att kunna göra en kanna juice. Vi har även i gurkmeja (till vänster på bilden) som vi till min lycka fann ekologisk i mataffären nere på hörnet. Den kan ju annars vara lite småknepigt att få tag på, speciellt eko. Även ingefära, citron, gurka och broccoli är favoriter att ha i. Samt äpple och lite honung för sötman. Det smakar kanske inte superbt (jag tycker faktiskt det är gott) men attans va bra det är för kroppen. Med tanke på att det bara är juicen (till skillnad från om man mixar köttet) så går näringsämnena tjoff ut i kroppen utan att passera gå. Tips tips <3.

Kramar

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed