logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Naked beauty

fav

 

Åh… Jag blir så oooerhört inspirerad av dessa kvinnors utseenden. Lea Seydoux, Aymeline Valade och Crista Cober.  Det är något så speciellt med deras drag… tidlösa… androgyna… svala. Osminkade ansikten (ok nästintill på dessa bilder) är verkligen det absolut vackraste jag vet. Om man ser bilder där dessa tre bär mascara, ögonskugga eller läppstift så blir det så uppenbart att vissa helt enkelt passar bättre med ytterst lite, eller inget smink alls. Framförallt finner jag att mascaran är den största bovven som lätt kan ”förstöra”, men detta är givetvis en smaksak. Blev lycklig när jag på min senaste plåtning träffade en skådespelerska som berättade att hon nyligen insett att hon passar så mycket bättre utan mascara än med och att hon därmed slutat använda det helt. Våga vägra för mycket produkter ;-). Less is more.
Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed