logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Våga säga nej

Stop-saying-yes_The-Red-Fairy-Project

Dagens visdomsord. Eller mening då. Jag tror att man kommer till en punkt i livet då man inser att det här med att säga ja till det mesta är ohållbart. Jag har länge varit en ”ja-sägare” då med all välmening. Men den mängd energi som slukats ur mig, det är inte värt det längre. Jag vet vad jag mår bra av, jag vet vad jag mår dåligt av. Jag vet vad jag gillar, jag vet vad jag inte gillar. Både när det kommer till människor, att hitta på en fredagskväll, i matväg, relationsväg, jobbväg osv osv. Att våga säga NEJ är starkt. Att våga säga nej kan rädda en från att bli utbränd, att må psykiskt dåligt, fysiskt dåligt, det kan få en att slippa den där ångesten som så gärna kryper sig på.

Så sänk garden, se förbi prestationerna, och lyssna till ditt inre. Själen vet redan vad den vill, det är den fysiska omväldigande världen som vi får kämpa mot ibland. Våga säga nej <3.

 

Kramar

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed