logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Chipotlegryta

d8

 

 

Om ni är osäkra på vad ni ska laga till middag så kan jag VARMT rekommendera detta! Första gången jag smakade på chipotle chili var för si sådär 3 år sedan när en restaurang nedanför oss serverade det i aioli. Chipotle är alltså en rökt torkad chili som har en sanslöst god smak!

 

För ett tag sedan gjorde vi en vegetarisk gryta hemma på tomat, lök, buljong, bönor, chipotle, rödvin, vitlök, koriander och halloumi. Den kan alltså enkelt göras vegan om ni skippar det sistnämnda. Mängden av alla ingredienser höftades fram i vanlig ordning så jag tycker att man ska bestämma efter egen smak, men tipset är att lägga i halloumin sist av allt och låta tomatröran stå på grytan ett tag så att smakerna verkligen kan gifta sig. En rökig gryta som smakar sååå gott tillsammans med en sallad på rödkål, granatäpple och limedressing.

 

<3

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed