logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Stick n´Sushi

st1 st2

 

 

Ursäkta min frånvaro, jag har varit, och är fortfarande så fruktansvärt sjuk… igår sov jag i 18-19 timmar (!!!) och i natt 10 timmar. Tror dock att sömnen gjort susen för jag mår betydligt bättre idag om än inte 100. Min energinivå har legat på minus så dessvärre har allt kring jobb, blogg, ja allting allmänt blivit totalt försummat. Sorry about this.

 

Men nu ska vi prata om något mycket roligare, nämligen Stick n´ Sushi som vi åt en lunch på när vi var i London. Som ni säkerligen förstår så var maten FANTASTISK och jag vill även passa på att ge dem en stor guldstjärna för designen. Se en del av menyn nedan, jag menar, har ni sett någon snyggare? Jag tar tillbaka allt om att så fort en meny har bilder är maten skit haha… gäller fortfarande för turisthak men knappast restauranger som dessa. Så oerhört fint.

 

 

st3

 

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • 28 november, 2016

    Såg ju superfint ut!

Leave a Comment:

Instagram Feed