logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sponsrad video med extra julstämning <3

Åh snart är det jul, min absoluta favorithögtid <3. Jag har utan tvekan mina finaste minnen från julaftnar, juldagar och annandagar. Ofta säger man att julen är barnens högtid, men jag uppskattar den precis lika mycket nu som jag gjorde när jag var liten. Känslan av att få vara samlad med sina nära, äta gott, spela spel och att få visa uppskattning för varandra, det är underbart.
Nu är min älskade mormor och morfar i himlen men jag glömmer aldrig hur morfar på julaftonsmorgonen tog med oss barnbarn för att fälla den gran som vi alla sedan hjälptes åt att klä. Samtidigt sprang min fina mormor (och givetvis min mor <3) runt och ordnade inför jul-lunchen, ofta hade det förberetts mat i  flera dagar, morfars sill, mormors Jansson och goda röror etc. Mormor var (är) en ängel som gjorde allt för oss och var utan tvekan familjens Santa Clara med sin humor, värme och all den kärlek som hon överöste oss med. Saknar henne väldigt mycket…
Nu börjar alla barn bli stora i vår familj, men när jag själv var yngre så fick pappa ofta figurera jultomte, mest för att han gjorde Tomten så fantastiskt rolig, man visste liksom aldrig riktigt vilket land han skulle härstamma ifrån. Norge har det varit flertalet gånger, Danmark likaså, men de minsta barnen hade väldans svårt att hänga med när han var Skotte :-). Åh vad vi har skrattat, och vad lycklig jag är över att mycket av detta är fångat på film. Vilka hjältar jag har runt mig <3.
Detta är allas högtid. Man ska ta hand om varandra, älska varandra, och visa tacksamhet för det man har. Och för de som kanske inte har nära och kära att umgås med under dessa dagar ska alltid känna sig varmt välkomna.
Det är Julen för mig <3.
Detta inlägg är i samarbete med Lidl
blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed