logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Welcome to the jungle

 

hem3

 

 

Litterally :-). Både jag och Gustaf har nippran på grönt, både färgen i sig men framförallt växter. Förr hade jag mest buketter hemma men nu har vi verkligen djungel i både vardagsrum, sovrum och kontor. Så fantastiskt mysigt, det blir liksom en ”levande värme” med alla de där växterna. Kommer ni ihåg det här inlägget? Sera Hersham Loftus har verkligen drömhemmet, jag tror att det var efter att ha kikat på hennes inredning som beroendet av att köpa hem palmer och dylikt började. Nu kan jag inte få nog så att säga.

 

 

hem122

 

 

Här har ni vardagsrummet, växten upp till vänster har jag faktiskt hängt i taket för jag märkte att vi hade en krok där som de tidigare ägarna hade skruvat upp. Väldans passande tycker jag :-). Dock lite opassande om man är lång och vill passera men det drabbar ju knappast mig ;-). Så, hängväxster, det nya svarta.

 

 

gamlal

 

 

När jag kikade igenom datorn på inredningsbilder hittade jag dessa från min förra lägenhet. Åh den lille 18kvadratarn… Saknar den ibland. Inte mycket växter där men snittblommorna är ju på sin plats. Och svarta snickerier, det kommer jag ALLTID vilja ha. Ger ett vackert djup till hemmet och dessutom fantastiskt snygg kontrast till vilken väggfärg som helst. Nu har vi dock mattsvarta vilket är snäppet snyggare än det blanka som jag hade i den lille 1an. Våga måla mörkt! Och köp hem grönt! Dagens tips :-).

 

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed