logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Candelize

ljus4

 

 

Åh detta är så spännande! Min systers vän har startat företaget Candelize som kort och gott skapar refiller för doftljus. Jag tror att de flesta har ett flertal gamla glas/burkar hemma som en gång innehöll ett väldoftande ljus och dessa produkter gör det ju SÅ enkelt att kunna återanvända dem istället för att slänga!! Perfekt om ni frågar mig!

 

 

ljus3

 

 

Man kan alltså använda vilken behållare man vill, det är bara att värma på vaxet och sedan hälla över. Veken fästs enkelt i botten och ”glasspinnen” håller veken på plats under torktiden.

 

 

ljus2

 

 

Mycket enkla instruktioner och snygg design!

 

 

ljus5ljus1

 

 

Det färdiga ljuset har hela 70 timmars brinntid. Jag var liiiiite oroad över att inte kunna rengöra den gamla bägaren ordentligt men jag hittade en massa tips och tricks kring hur man gör proceduren på bästa sätt på deras hemsida. Väldigt hjälpsamt!

 

 

skultuna

 

 

Vill även passa på att visa deras samarbete med Skultuna, hur snygga är inte dessa ovan då?

Superb julklapp, även den perfekta presenten att ta med sig om man ska på middag eller helt enkelt väldans trevligt att ge till sig själv.

 

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed