logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Patti

patti_smith_please_credit_edward_mapplethorpe 04PATTIWEB-superJumbo

 

 

Jag tittade inte på Nobel när det sändes igår. Dock har jag sett Patti Smiths framförande av Bob Dylans ”A hard rain’s a-gonna fall” ett flertal gånger idag. Wow säger jag bara. Att hon kort in i låten måste avbryta och säga ”Förlåt, förlåt, men jag är så nervös”… Hennes skörhet, styrka och talang, poesins samt musikens sårbarhet är så OTROLIGT påtaglig och vacker. Vilket magiskt framförande, ett av de finaste jag sett någonsin. Ikväll är det jag som plockar fram hennes bok M Train och njuter. Om ni inte har sett klippet så tycker jag att ni ska göra det, och förbered er på att ni med största sannolikhet kommer att fälla en tår. Länken har ni här, sången börjar ca 1h 02 min in i videon <3. Ha en fin kväll.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed