logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Eilika

natalia-parsonson-patti-smith-eilika-meckbach-emg-1 natalia-parsonson-patti-smith-eilika-meckbach-emg-2

 

 

Eilika Meckbach. Bilderna är tagna av Natalia Parsonson och personen de har inspirerats av är givetvis Patti Smith. Jag läste ju en hel del om henne häromdagen så därav kom jag över dessa bilder. Om det är något jag uppskattar så är det ny inspiration för mitt skapande och denna skönhet har utan tvekan inspirerat mig. Androgynitet i sitt esse.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed