logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Dagens

make

 

Dagens inspiration! För ett halvår sedan rekommenderade en kollega till mig V39oo och det är faktiskt det enda sminkkontot jag följer. Fantastiska konstverk och härlig inspiration, rått och cleant, precis som jag gillar det :-). Jag tycker för övrigt att det är oerhört svårt att hitta bra makeupinspiration på Instagram, känns som att Pinterest är det bästa (samt enklaste) stället att finna bilder som dessa på. Har ni några Instagramkonton ni kan rekommendera så får ni jättegärna göra det, tips mottages varmt <3.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed