logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Kärleken ska vinna

sarah_grunden_bw

 

 

Det blev ett brustet hjärta när jag igår såg nyheterna om det fruktansvärda som hänt i Berlin.

 

Efter Trumpvalet avskärmade jag mig från nyheter då mitt sinne hade svårt att hantera allt det mörka, och jag är innerligt rädd över den riktning denna värld är på väg. Aleppo har fått mig att tappa hoppet om mänskligheten (som redan varit förbannat svagt med tanke på hur vi behandlar planeten med dess natur och djur), man vill göra så mycket men känner sig totalt handlingsförlamad… Herregud, människan…

 

Vi måste fortsätta att sprida ljus för varandra, kärleken måste hålla sig stark och övervinna det onda…

Kram till alla er

<3

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed