logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Skönheten och Odjuret

YouTube Preview Image

 

 

Någon mer som ser så där löjligt mycket fram emot att se den nya versionen av Beauty And The Beast? Herregud jag kommer ihåg när jag såg den på bio, och då var jag ändå bara 9 år gammal. Dessutom har jag fantastiska minnen av när jag och min familj var på Broadway och såg musikalen några år senare. Jag kan varenda ton i varenda låt och kommer så väl ihåg små detaljer från filmen.

 

Att Luke Evans, Ian McKellen och Emma Thomson är med, det gör det hela bara ännu mer fantastiskt.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed