logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Back in Town

sarah.grunden sarah.grunden.2

 

 

Long time no see :-)! Hur mår ni och hur har ni haft det? Anledning till min frånvaro (förlåt för det) är att jag har tillbringat nästan hela två veckor i skogen tillsammans med familj, nära och kära. Både Julen och Nyår har varit superlugna, somnade halv 11 i lördags (!!!) dvs det var första gången i mitt vuxna liv som jag inte firade in 12-slaget. Dock var det alldeles för svårt för mig att hålla ögonen öppna så vad gör man. I princip hela familjen har legat sjuk under dessa veckor och jag har inte varit ett undantag. Men sömn gör ju susen som vi alla vet <3.

 

I morse var jag på väg till årets första plåtning, dessvärre blev den avbokad/flyttad i SISTA sekund så jag bestämde mig för att spendera dagen med lite shopping istället. Visade sig vara ett väldans bra val då jag bland annat hittade dessa magiska örhängen jag bär på bilderna ovan.

 

 

ll ll2

 

 

Lisa Larsson här på söder är en riktig guldgruva för oss som gillar vintage, förutom örhängena blev det även ett par vrålsnygga ACNE-jeans.

 

 

ll3

 

 

I kväll är det jag som lagar veganskt, för det är mitt enda ”nyårslöfte”, att eliminera alla animaliska produkter ur matlagningen här hemma!! Ska bli sååå kul att laga ännu mer grönt, kommer att visa er en hel del recept framöver och ge er tips kring goda produkter. Nu kör vi igång 2017 hörni <3.

 

Kram på er

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
2 Comments
  • Katarina
    Svara
    3 januari, 2017

    Oh I’m finally back to ur blog. I Miss so much! Happy New Year one of the most beautiful women I’ve ever met in my life! Thank u for the biggest inspirations u gave us last year. U r very kind, cute, pretty, smart and funny….Love you!! Keep being happy and wonderful!

Leave a Comment:

Instagram Feed