logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Mysigaste torsdagen

Lyxtorsdag för mig!! Veckans fotograferingar och inspelningar är snart över, så jag har suttit framför tvn hela kvällen med mor och alla hundar, tittat på Antikrundan (älskar) och nu film. Tända ljus överallt och ved i brasan. Underbar myskväll, kunde inte bli bättre. G är i fjällen i några dagar så som den gräsänka jag är för tillfället passar jag på att umgås med la famiglia❤. Hoppas att ni mår bra.
Kram 
//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed