logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Maxinne

maxi1

 

 

För en dryg vecka sedan firade jag tillsammans med många andra av Maxinne som nu åkt till Indien… Slog ihop ”Hej-Då” middagen med hennes födelsedagsfirande på Kasai <3. H-lvete vad jag saknar henne redan, vet inte riktigt hur jag ska kunna vara utan henne så länge som hon planerar att vara borta. Förhoppningsvis kan jag åka och hälsa på henne där nere, det hade ju varit alldeles underbart.

 

 

maxi2 maxi3

 

 

Första besöket på Kasai för övrigt, väldigt festligt och livat! Live-kroppsmålning och saxofon på scen (under middagen), det var ett bra drag minst sagt.

 

 

maxi4

 

 

Jag och min skrutt-Linda. Henne har jag också saknat, alla har haft så mycket för sig under de senaste månaderna så det har varit svårt att få ihop att ses tidsmässigt. Det är underbart att få ihop så många under en kväll, jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi alla ses igen <3.

 

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed