logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Mindfulness

bb

 

 

Idag var jag och G på ”floating” <3. Vilken grej! Har aldrig gjort det tidigare. Det gick bra för att vara första gången men en aningens svårt att slappna av helt, framförallt att somna som alla säger att man så enkelt gör. Väldigt avkopplande var det i alla fall, kändes som att man hade bastat efteråt, väldigt skön känsla i kroppen. Ikväll ska jag ge mig på min mindfulness-app, både min psykolog och mina vänner har kontinuerligt sagt att jag måste börja med det. Så nu kör vi på det. Hoppas att ni mår bra.

 

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed