logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Wednesday

vov2

 

 

Underbar dag idag. Grå om man ser till färgskalan ute, men väldigt mysig oavsett. Har jobbat som en toka hemifrån och haft tända ljus hela dagen vilket jag älskar. Dagar som dessa önskar jag mig den där kaminen/öppna spisen som var högst upp på min önskelista när vi letade lägenhet… men man kan inte få allt. En av anledningarna som gör det så fantastiskt att jobba hemifrån är att jag får vara nära dessa 2 små liv. Det har jag nämnt förr, jag vet <3.

 

 

vov1 vov3 vov4

 

 

Jag har många gånger tänkt på hur livet hade varit utan våra djur. Väldigt, väldigt mycket fattigare och tråkigare. Jag skulle aldrig någonsin frivilligt välja att leva utan hundar, de ger SÅ mycket kärlek…  <3.

 

 

vov5

 

 

Apropå kärlek måste jag erkänna att jag är VÄLDIGT illa till mods kring allt det som sker i USA. Jag kan liksom inte ta in hur det ens är möjligt att vidriga j-vla äcklet Trump kommer att orsaka SÅ mycket skada för så många människor?? Herregud… och att de idag skrev på nyheterna att parlamentet i Ryssland har godtagit ett förslag som legaliserar barn och hustrumisshandel… VA I HELVETE?? Åt vilket håll är denna värld på väg??

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed