logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

At home

elsa2 elsa1

 

 

2 bilder jag tog av älsklings Elsa när hon var här hemma häromdagen. Myskväll, det var länge sen vi sågs.

Egentligen skulle jag ha skuttat runt på visningar igår och idag (det är ju modeveckan här i Stockholm) men jag har haft migrän sen i helgen så jag har hållit mig hemma. Not that very fun men vad gör man <3. Gustaf påminde mig precis om att jag inte har rört på mig (läs tränat) sedan Dackefejden vilket stämmer relativt bra, så jag har nu lovat mig själv att jag ta me f-n måste ta tag i det asap. Glad kropp, glad knopp.

 

Hoppas att ni mår bra <3.

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed