logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Tisdag med Gynning

carolina3

 

 

Vilken underbar tisdag! Sov 4 timmar igår på dagen, vaknade i morse vid 04.30 pigg som en lärka men lyckades somna om till klockan ringde vid 07. Kan glatt checka av sisådär 15 timmars sömn på 1 dygn. Makalöst bortskämt.

 

I morse begav jag mig till studion där vi skulle plåta av nya headerbilder till Carolina samt kampanjbilder för hennes smycken. Alltid en fröjd att jobba med ”Mamma Gynning” <3.

 

 

carolina4carolina2 carolina5carolina6

 

Har redan fått se ett urval av bilderna och oh my de blir fina alltså.

 

Resten av dagen består av jobb jobb och lite mera jobb. Ligger efter sanslöst mycket i mailen. Det borde finnas en crash-course för HSP människor/virrpannor/”de med tankar överallt” hur man ska kunna sköta sitt företag ordentligt för det är fanemej ingen lek. Sa någon bokföring? Snark…

 

Kram

//Sarah

 

 

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed