logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ur mobilen

t2

 

 

Några fina minnen från veckan som gått.

 

Jag och Gustaf var på Floating och sedan middag på en av mina absoluta favoritrestauranger, Indio <3. Deras veganrullar är SANSLÖST goda kan jag lova!

 

Solnedgången i torsdags kväll när Rami och Elsa var här på besök. Åh vad vi njöt av utsikten från balkongen.

 

Brunchen på Mister French i söndags. Inte varje dag jag äter ostron till ”frukost”.

 

Plåtningen idag. Det var så härligt. Aaaah och min nya ljusrosa hoodie. Vill bo i den. Glad i själen är jag.

 

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed