logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Bag-Hag

sarah_grunden_b

 

 

Hade flertalet viktiga saker att styra med på stan idag, givetvis glömde jag ungefär 50% av dem… Skriva ner i mobilen har jag hört ska vara bra… Nåväl, blev en hel del att bocka av i alla fall, får se till att göra resten i morgon innan jag beger mig till landet. För det blir det i helgen! Jag är hundvakt åt mina föräldrars hundar, så jag + 5 livliga varelser ska bo i stugan, maximal mysfaktor på denna helg det vill säga. Ska även börja dagen med någonting minst lika trevligt, yoga tillsammans med Forni och co.

 

Hittade för övrigt denna tjusiga sak idag på HM, under 300 kronor för en väska som känns mer vintage än nyproducerad. Hittade den dessvärre inte på hemsidan så det blir att springa till butik och leta om ni vill införskaffa en likadan <3.

 

 

 

sarah_grunden_c

 

 

Resten av eftermiddagen/kvällen blir det att ta hand om Freja som av någon anledning har blivit magsjuk stackars liten… Får koka ris och torsk till henne och se till att hon får i sig en hel del vatten så ska det nog bli bättre snart.

Hoppas att ni mår bra.

Kram

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed