logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Mörka tak

rum

 

 

Fick hem senaste RUM och när jag såg omslaget var det bestämt, mörka tak, here we go. Vi har ju mörk petrol i tvrummet och en dimmig blå/grön nyans i sovrummet, det klart att taken ska vara i samma färg?? Det blir ju SÅ vackert och mysigt, ser fram emot att plocka fram färgerna nästa vecka. Att dessutom ha ljusa lambor i taket… mmm jag blir rejält inspirerad här.

 

 

rum2 rum4

 

 

Givetvis har jag även kikat som en galning på Pinterest och fann bland annat dessa ovan. Makalöst tjusigt om ni frågar mig, förstår inte varför jag inte kommit på detta tidigare men hellre sent än aldrig.

 

 

rum3

 

 

Vår sovrumsfärg är snarlik nyansen ovan, så jag tror att det kommer bli oerhört fint med samma takfärg eller vad säger ni?

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed