logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Glowga med Vitamin Well

yog1 yog2

 

 

Morgonen var minst sagt färgglad och uppiggande! Glowga, det vill säga ”glow in the dark yoga” med härliga Anna Hultman som instruktör. Fick en hel del tips kring mina spända käkar och min nacke, det är rätt givet att jag måste börja gå på Yin-yoga kontinuerligt…

(Det hela påminde för övrigt om ravefest, till utseendet då.)

 

8O3A2762 8O3A2659

 

 

Jag har inte yogat på ett bra tag och det kändes i kroppen. Framförallt i de framåtlutande positionerna, nacke och skuldror ville gå i småbitar… Men oj så skönt det är nu på eftermiddagen.

 

 

yog1 yoga4

8O3A28718O3A2953

 

 

Eventet hölls av Forni<3 tillsammans med Vitamin Well på Urban Deli Sveavägen. Vitamin Wells nya hallonsmak innehåller koffein och är ärligt väldigt, väldigt god. Jag har ju alltid haft en grej för hallon, ogillar jordgubbar men just hallon älskar jag. Syrliga och dessutom så vackra till färgen.

 

 

8O3A2978

(bild 1, 2 & 5 tagna av mig, resten av Sophie Odelberg)

 

Efter passet blev det så klart frukost på just Urban Deli, oj så hungrig jag var. Jag har faktiskt inte besökt på denna på Sveavägen tidigare eftersom jag är bortskämd med Urban som huserar ett stenkast från oss på Nytorget. Många middagar och frukostar har avnjutits där, alltid lika gott.

 

Nu är det landet som gäller, i kväll ska jag laga en asiatisk sallad och försöka knåpa ihop en dressing som påminner om den de serverar på Koh Phangang. Har ni ätit den? Så god så jag skulle kunna dricka den. Vi får se hur det går, lyckas jag så lovar jag att ge er receptet på mitt hopkok.

 

Ha en fin fredag, kram på er <3

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed