logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Tavla, hundmys och tryffelpasta

ta

 

 

Hej fina ni. Hoppas att ni alla har en fin helg <3. Själv är jag på landet och figurerar hundvakt åt mina föräldrars hundar. Så nu är det jag + 5 underbara små liv här i stugan. Har fixat och donat hela dagen, bland annat fått upp denna underbara tavla. Historien bakom den är att någon/några tyckte att den var alldeles för stor (idag ca 1 meter bred) och bestämde sig därför för att kapa (!!!) den till mindre storlek. How. On. Earth. Could. You. Ever Do. That?? Men men. Nu har det vackra fartyget inte så jätte mycket hav att segla runt i, men den är så fin oavsett. Hängde tidigare i en av de andra stugorna här på landet men nu är den inne i matsalen hos mig. Älskar den. Älskar även tapeten bakom som varit här i säkert 30-40 år. Förstår inte riktigt charmen med att totalt renovera sina landställen med trendig inredning, poängen är väl att lite av det gamla, mysiga ska får var kvar? Det kanske bara är jag som tycker så :-).

 

För övrigt har en brutal träningsvärk gjort besök i min kropp, den där yogan i går var effektiv minst sagt.

 

Nu ska jag gå upp till min älskade morbror och hans fru, jag har lagat svamppasta med tryffel, mycket trevlig lördagsmiddag :-).

 

Kram på er

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed