logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

En extra dag

co2 co4

 

 

Så här mysigt har vi haft det i helgen. Tog en extra dag ledigt så vi kom nyss hem till stan. Det är intressant hur jag påtagligt känner hur pulsen går upp så fort jag kommer innanför tullarna. Tur att landstället ligger så nära stan så man kan åka dit så ofta som möjligt. Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan vår gård <3.

 

Sov för övrigt oerhört konstigt i natt, drömde mardrömmar vilket jag sällan gör, rejält konstiga sådana dessutom. Vaknade mitt i natten och bestämde mig för att kolla på Superbowl istället som sändes på 3an. Vilken match det var! Nu är jag inte ett dugg insatt i sporten men det var rejält mycket drama och väldans spännande. Så det var min natt mellan söndag och måndag helt enkelt. Superbowl och Lady Gaga.

 

 

co1 co3

 

 

När man tar en extra dag ledigt är det dock en smärre chock att öppna mailen herregud :-). Lär bli att sitta med den resten av kvällen.

 

Hoppas att ni mår bra

Kram

//Sarah

blogstats trackingpixel
2 Comments
 • Natalia Granberg
  Svara
  16 mars, 2017

  Hej! En snabbfråga: Vad är det för ras på hunden med korthårig päls? Sjukt söta båda två!

  Tack på förhand!
  Natalia

Leave a Comment:

Instagram Feed