logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ur mobilen

mo

 

 

Min morgon: 4 minusgrader, inspelning längs med vattnet vid slussen, isande vindar trots strålande sol. Min lunch, eftermiddag och kväll likaså, isande vindar och inspelning utomhus. LÅNG inspelningsdag idag, allt gick väldigt bra men f-n va kallt det var… Man får bita ihop, det tillhör liksom jobbet (hej de som tror att det är glamoröst med denna branch, icke). Som tur var hade vi varma bilar att hoppa in i emellanåt, annars hade det varit smått outhärdligt. Ack så kul dock. Jag måste seriöst ha ett av världens roligaste jobb.

 

Såg för första gången glas/spegelväggen vid Hornstulls strand, åh så fin den är! Färgglad och skimrande, vill verkligen åka dit och plåta någon dag framöver.

 

Kvällen avslutades med ett möte på Bacaro där jag som vanligt åt deras löjligt goda vegetariska pasta. Förstår inte hur de får till den pastarätten så där perfekt vareviga gång.

 

Hoppas att er dag har varit bra,

Kramar till er

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed