logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Monday

veg1

 

 

Ursäkta min frånvaro, det blev intensivt i slutet av förra veckan då min bästa kompis opererades och jag fick figurera sjuksyster över helgen <3. Allt är bra nu och det har ärligt varit en väldigt mysig helg, jag gillar ju att ta hand om andra så det var perfekt.

 

Hoppas att ni har haft det bra och att ni mår bra <3.

 

Var för övrigt förbi en av mina favoritaffärer här på Söder, Re Orient. Den ser inte mycket ut för världen utifrån men ojoj vad härligt det är där inne! Om ni inte har varit där kan jag varmt rekommendera er ett besök.

 

 

veg2

 

 

Hyllorna är fulla med en massa gott från världens alla hörn.

 

 

veg3

 

 

Något som jag alltid köper på mig när jag har vägarna förbi är deras rostade nötter, framförallt mandlarna som är så där löjligt goda. Tips!

 

 

veg4

 

 

Aaah, ej att förglömma, ni måste ju gå in och lyssna på Gustaf och Joannas pod!! Den släpptes i söndags och ni hittar den här!

 

Kram på er

 

//Sarah

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed