logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Hemma i köket

kok2

 

 

Har ni tittat på Mandelmanns Gård som går på 4an? Herregud vilket program, jag fullkomligt älskar det. För er som har missat så är det alltså en dokumentärserie där man får följa familjen Mandelmann som flyttade från innerstads-Stockholm till den kravmärkta gården Djupadal på Österlen. Helt magiskt, mitt absoluta drömliv.

Men men, det jag ville säga med detta är att jag blev så himla inspirerad av det avsnitt där man fick se när de torkade örter/kryddor. Kom att tänka på att det vi odlar på balkongerna under sommaren till viss del ej används upp innan vintern kommer, så det klart att vi ska torka!

Jag har ju alltid färska kryddor hemma i köket, men det hade ju varit fantastiskt att även få ha sina alldeles egna i skåpet så här under vinterhalvåret.

 

Hur gör man då?

  • Sätt ugnen på 25 grader och lämna den lite på glänt, viktigt att det aldrig är varmare än 30 grader.
  • Det tar lite tid att torka bladen, så rör om lite då och då för att lufta. När du kan smula sönder dem mellan fingrarna så är det klart.

 

Inte speciellt svårt eller hur?? Ska göra det i kväll redan tänkte jag <3.

 

 

kok

 

 

När vi ändå pratar om ”köket” så vill jag visa er dessa nya disktrasor jag införskaffade häromdagen. Disktrasor är som vi alla kanske kan komma överens om kanske inte världens roligaste ting att köpa. Men dessa från HM är väl hur fina som helst? Blev väldans glad när jag hittade dem, äntligen slipper vi fula neon-färgade här hemma i hon.

 

Nu ska jag på möte, hoppas att ni mår bra <3.

 

Kram

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed