logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Valentine

sarah_grunden_h3 copy

 

 

Möten avklarade, allt har gått super. Har till och med kört ett träningspass här hemma, det händer inte varje dag men har kommit fram till att det är hur skönt som helst, så det får bli oftare. 
Det är ju Alla Hjärtans Dag i dag förresten, så ”glad” sådan på er :-). G frågade om vi skulle gå ut och äta i kväll men han fick en lång blick med en ”really?”. Det lär vara 4000000 andra par ute och ärligt, för mig är denna dag är en ren konsumtionshets-dag. Jag bojkottar presenter och middagar, föreslog en härlig filmkväll istället vilket gick hem som smör i solsken. Så det blir det!

 

 

sarah_grunden_h2

 

 

Ska först till min psykolog för en liten session, det var ett bra tag sedan så det ska bli väldans mys. Och då menar jag faktiskt mysigt för jag älskar att gå dit. Alla borde gå till en psykolog, det gör en så gott <3.

 

Kram på er

 

//Sarah

 

blogstats trackingpixel
No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed